Tulkots ar mākslīgā intelekta palīdzību no angļu valodas versijas (2026. gada 2. novembris). Lasīt oriģinālu
Organizācijas dzēšana
Īpašnieks var dzēst organizāciju. Tā tiek neatgriezeniski izdzēsta pēc 30 dienām, un līdz tam īpašnieks vai administrators var dzēšanu atcelt.
Pēdējoreiz atjaunināts: 2026. gada 2. novembris
Organizāciju var dzēst tikai īpašnieks. Dalībniekiem dzēšana stājas spēkā uzreiz, taču dati tiek glabāti 30 dienas, lai dzēšanu varētu atcelt. Jūsu izklājlapas Google diskā nekad netiek dzēstas.
Dzēsiet
- Atveriet organizācijas lapu Iestatījumi.
- Sadaļā Dzēst organizāciju atlasiet Dzēst organizāciju.
- Lai apstiprinātu, ierakstiet organizācijas nosaukumu un pēc tam atlasiet Dzēst organizāciju.
- Apstipriniet, ka tas esat jūs, ar piekļuves atslēgu, kas jums ir vismaz 24 stundas.
Kas notiek tālāk
- Visi dalībnieki tagad zaudē piekļuvi un saņem e-pastu.
- Gaidošie uzaicinājumi tiek atsaukti, un gaidoša īpašumtiesību nodošana tiek atcelta.
- Pēc 30 dienām organizācija un tās dati LightInventory tiek neatgriezeniski izdzēsti. Drošības notikumu ieraksti tiek glabāti vienu gadu.
Precīzi, kas tiek izdzēsts un kas tiek saglabāts, skatiet lapā LightInventory datu dzēšana.
Atceliet dzēšanu
30 dienu laikā īpašnieks vai administrators var atvērt organizāciju un atlasīt Atcelt dzēšanu. Pēc tam organizācija darbojas kā iepriekš. Atsauktie uzaicinājumi paliek atsaukti, tāpēc vajadzības gadījumā nosūtiet jaunus.