2 Kasım 2026 tarihli İngilizce sürümden yapay zekâ ile çevrilmiştir. Orijinalini okuyun
Bir kuruluşu silin
Sahip bir kuruluşu silebilir. Kuruluş 30 gün sonra kalıcı olarak silinir; o zamana kadar Sahip veya bir Yönetici silme işlemini iptal edebilir.
Son güncelleme: 2 Kasım 2026
Bir kuruluşu yalnızca Sahip silebilir. Silme işlemi üyeler için hemen geçerli olur, ancak iptal edilebilmesi için veriler 30 gün saklanır. Google Drive'daki e-tablolarınız asla silinmez.
Silin
- Kuruluşun Ayarlar sayfasını açın.
- Kuruluşu sil bölümünde Kuruluşu sil düğmesini seçin.
- Onaylamak için kuruluşun adını yazın, ardından Kuruluşu sil düğmesini seçin.
- En az 24 saattir sahip olduğunuz bir geçiş anahtarıyla kimliğinizi doğrulayın.
Sonrasında ne olur
- Tüm üyeler erişimini hemen kaybeder ve onlara e-posta gönderilir.
- Bekleyen davetler iptal edilir ve bekleyen sahiplik devri iptal edilir.
- 30 gün sonra kuruluş ve LightInventory'deki verileri kalıcı olarak silinir. Güvenlik olaylarının kaydı bir yıl saklanır.
Tam olarak nelerin silindiği ve nelerin saklandığı için LightInventory verilerinizi silin sayfasına bakın.
Silme işlemini iptal edin
30 gün boyunca Sahip veya bir Yönetici kuruluşu açıp Silmeyi iptal et seçeneğini seçebilir. Kuruluş bundan sonra eskisi gibi çalışır. İptal edilen davetler iptal edilmiş olarak kalır; gerekirse yeni davetler gönderin.