Išversta naudojant DI iš 2026 m. lapkričio 2 d. versijos anglų kalba. Skaityti originalą
Organizacijos ištrynimas
Savininkas gali ištrinti organizaciją. Ji visam laikui ištrinama po 30 dienų, o iki tol savininkas arba administratorius gali ištrynimą atšaukti.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2026 m. lapkričio 2 d.
Organizaciją gali ištrinti tik savininkas. Nariams ištrynimas įsigalioja iš karto, tačiau duomenys saugomi 30 dienų, kad jį būtų galima atšaukti. Jūsų skaičiuoklės „Google“ diske niekada neištrinamos.
Ištrinkite
- Atidarykite organizacijos puslapį Nustatymai.
- Skiltyje Ištrinti organizaciją pasirinkite Ištrinti organizaciją.
- Patvirtindami įveskite organizacijos pavadinimą, tada pasirinkite Ištrinti organizaciją.
- Patvirtinkite, kad tai jūs, prieigos raktu, kurį turite bent 24 valandas.
Kas vyksta toliau
- Visi nariai iš karto praranda prieigą ir gauna el. laišką.
- Laukiantys kvietimai atšaukiami, o laukiantis nuosavybės perdavimas nutraukiamas.
- Po 30 dienų organizacija ir jos duomenys LightInventory ištrinami visam laikui. Saugos įvykių įrašai saugomi vienus metus.
Tikslų sąrašą, kas ištrinama ir kas saugoma, rasite puslapyje LightInventory duomenų ištrynimas.
Atšaukite ištrynimą
Per 30 dienų savininkas arba administratorius gali atidaryti organizaciją ir pasirinkti Atšaukti ištrynimą. Tada organizacija veikia kaip anksčiau. Atšaukti kvietimai lieka atšaukti, todėl prireikus išsiųskite naujus.