Pāriet uz saturu
LightInventory

Tulkots ar mākslīgā intelekta palīdzību no angļu valodas versijas (2026. gada 28. oktobris). Lasīt oriģinālu

LightInventory datu dzēšana

Kā dzēst savu LightInventory kontu vai organizāciju, kas tiek izdzēsts un kad, un kas tiek saglabāts, arī jūsu izklājlapa.

Pēdējoreiz atjaunināts: 2026. gada 28. oktobris

Dzēšot organizāciju, sistēmas dati, kas LightInventory rīcībā ir par to, tiek izdzēsti pēc 30 dienu labvēlības perioda. Jūsu Google izklājlapas nekad netiek aizskartas: tās paliek jūsu Google diskā, un tikai jūs varat tās dzēst.

Organizācijas dzēšana

Organizāciju var dzēst tikai īpašnieks, un tam nepieciešams atkārtots otrā faktora apstiprinājums. Lietotnes soli pa solim norādījumi šeit tiks pievienoti palaišanas brīdī. Līdz tam vai ja nevarat pieteikties:

  1. Rakstiet uz support@lightinventory.com no organizācijas īpašnieka e-pasta adreses.
  2. Norādiet, kuru organizāciju vēlaties dzēst.
  3. Apstipriniet pieprasījumu, kad mēs atbildēsim.

Kad dzēšana sākas, organizācija uz 30 dienām tiek atzīmēta dzēšanai. Pēc 30 dienām visi organizācijai piederošie ieraksti tiek neatgriezeniski izdzēsti.

Sava konta dzēšana

Lai dzēstu savu personīgo LightInventory kontu, rakstiet uz support@lightinventory.com no adreses, ar kuru piesakāties. Ja esat organizācijas īpašnieks, vispirms nododiet īpašumtiesības citam dalībniekam vai dzēsiet organizāciju, jo katrai organizācijai jābūt tieši vienam īpašniekam.

Kad īpašnieks vai administrators jūs noņem no organizācijas, visas jūsu sesijas nekavējoties beidzas. Jūsu ieraksti šīs organizācijas vēsturē paliek tās izklājlapā, jo vēsture pieder organizācijai.

Kas tiek izdzēsts

DatiKad tie tiek izdzēsti
Organizācija, dalība, lomas, uzaicinājumi un iestatījumi30 dienas pēc dzēšanas sākuma
Šifrētais Google pilnvaras marķieris un izklājlapas metadati30 dienas pēc dzēšanas sākuma
Rindu nospiedumi un organizācijas audita ķēdes ieraksti30 dienas pēc dzēšanas sākuma
Apstiprinājumu pieprasījumu statuss un integritātes statuss30 dienas pēc dzēšanas sākuma
Jūsu vārds, e-pasts un pieteikšanās metodes pēc konta dzēšanas30 dienu laikā

Mūsu datubāzei katru dienu tiek veidotas rezerves kopijas, un katra kopija tiek glabāta 7 dienas. Dzēsti ieraksti var palikt šajās rezerves kopijās, līdz to termiņš beidzas.

Kas tiek saglabāts

DatiKāpēcCik ilgi
Vēstures dienas enkuriKatrs ir viens nospiedums visām organizācijām kopā, kas ierakstīts krātuvē, kuru nevar mainīt. Tajā nav vērtību un vārdu7 gadi
Drošības notikumi (pieteikšanās, atļauju kļūmes)Ļaunprātīgas izmantošanas atklāšana un izmeklēšanaIP adrese 90 dienas; notikums 1 gadu
Norēķinu atsauces un rēķiniGrāmatvedības un nodokļu tiesību aktiTik ilgi, cik prasa likums
Lietotnes žurnāli bez vērtībāmProblēmu novēršana30 dienas

Jūsu izklājlapa

LightInventory nekad nedzēš jūsu izklājlapas, to vēstures cilnes vai rezerves un arhīva kopijas, ko tā izveidojusi jūsu diskā. Tās pieder jums. Jūs varat turpināt tās izmantot Google izklājlapās vai pats tās dzēst Google diskā.

Lai būtu drošs, ka LightInventory vairs nevar atvērt failu, noņemiet arī tās piekļuvi savā Google kontā. Skatiet rakstu LightInventory piekļuves Google kontam atsaukšana.

Saistītie raksti