Pāriet uz saturu
LightInventory

Tulkots ar mākslīgā intelekta palīdzību no angļu valodas versijas (2026. gada 28. oktobris). Lasīt oriģinālu

LightInventory piekļuves Google kontam atsaukšana

Noņemiet LightInventory piekļuvi savam Google kontam un uzziniet, kas pēc tam notiek ar lietotni, jūsu komandu un izklājlapu.

Pēdējoreiz atjaunināts: 2026. gada 28. oktobris

LightInventory piekļuvi savam Google kontam varat noņemt jebkurā laikā savā Google konta saistīto lietotņu lapā. Jūsu izklājlapa un viss tās saturs paliek jūsu Google diskā; LightInventory to vienkārši vairs nevar atvērt.

Kam tas jādara

LightInventory piekļuvi izklājlapai ir piešķīrusi tikai tā persona, kura to pievienoja, tāpēc piekļuve jānoņem tikai šīs personas Google kontā. LightInventory var piekļūt tikai tiem failiem, kas izveidoti ar to vai izvēlēti tai, nekad pārējam jūsu diskam. Pārējie komandas dalībnieki nekad nav piešķīruši piekļuvi diskam, tāpēc viņiem nav ko noņemt.

Piekļuves noņemšana

Šie soļi atbilst Google palīdzības lapai Jūsu Google konta un citu izstrādātāju lietotņu saistījumu pārvaldība. Google laika gaitā var mainīt formulējumu.

  1. Atveriet sava Google konta saistīto lietotņu lapu myaccount.google.com/linkedapps.
  2. Atlasiet Piekļuve jūsu Google kontam, pēc tam atlasiet LightInventory.
  3. Atlasiet Skatīt detalizētu informāciju un pārskatiet norādīto piekļuvi.
  4. Atlasiet Noņemt piekļuvi, pēc tam atlasiet Apstiprināt.

Google norāda, ka pēc piekļuves noņemšanas „lietotne vairs nevarēs piekļūt jūsu Google kontam“.

Kas notiek pēc tam

Jūsu dati paliek jūsu izklājlapā. Piekļuves noņemšana nemaina un nedzēš nevienu failu. Jūsu krājumu izklājlapa, tās vēstures cilne un visas rezerves vai arhīva kopijas paliek jūsu Google diskā, un jūs varat turpināt tās izmantot Google izklājlapās.

Lietotne pārstāj strādāt ar šo izklājlapu. Nākamreiz, kad LightInventory mēģinās piekļūt failam, Google atteiks. Organizācija pāriet tikai lasīšanas režīmā ar paziņojumu, ka nepieciešama atkārtota pievienošana, un īpašnieks saņem e-pastu. Kamēr izklājlapa nav pievienota no jauna, neviens nevar reģistrēt izmaiņas lietotnē.

Saglabātais pilnvaras marķieris pārstāj darboties. Šifrēto Google pilnvaras marķieri, kas LightInventory bija par šo failu, vairs nevar izmantot. Pārējais jūsu konts, komanda un vēstures ķēde paliek vietā, tāpēc vēlāk varat pievienot izklājlapu no jauna, nesākot visu no sākuma.

Starplaikā veiktie labojumi tiek pamanīti. Ja rediģējat izklājlapu Google izklājlapās, kamēr tā ir atvienota, un pēc tam pievienojat to no jauna, LightInventory salīdzina katru rindu ar to, ko pēdējo reizi ierakstīja, un uzskata atšķirības par labojumiem, kas veikti ārpus lietotnes, saskaņā ar jūsu organizācijas politiku.

Pievienot no jauna vai aiziet

  • Lai pievienotu no jauna, izklājlapas īpašnieks piesakās LightInventory un vēlreiz pievieno to pašu failu. Nepieciešams atkārtots otrā faktora apstiprinājums.
  • Lai aizietu pavisam, dzēsiet arī savu LightInventory kontu vai organizāciju, lai atlikušie sistēmas dati tiktu izdzēsti. Skatiet rakstu LightInventory datu dzēšana.

Pilnu sarakstu ar to, ko glabā LightInventory, skatiet rakstā Ko glabā LightInventory.

TālākLightInventory datu dzēšana →