Tradus cu ajutorul IA din versiunea în engleză din 2 noiembrie 2026. Citiți originalul
Ștergeți-vă contul
Ștergeți-vă contul LightInventory din setările contului. Este șters definitiv după 30 de zile, iar până atunci vă puteți conecta și anula ștergerea.
Ultima actualizare: 2 noiembrie 2026
Vă puteți șterge propriul cont LightInventory. Acesta este șters definitiv după 30 de zile, iar până atunci vă puteți conecta și anula ștergerea.
Înainte de a începe
Dacă sunteți Proprietarul unei organizații care are alți membri, nu vă puteți șterge încă contul. Mai întâi transferați calitatea de proprietar unui Administrator sau eliminați ceilalți membri. O organizație în care sunteți singurul membru este ștearsă împreună cu contul dvs.
Ștergeți
- În meniul Cont, selectați Ștergeți contul.
- Selectați Ștergeți contul și confirmați în fereastra de dialog.
- Confirmați cu o cheie de acces că sunteți dvs. Dacă o organizație este ștearsă împreună cu contul, este nevoie de o cheie de acces pe care o aveți de cel puțin 24 de ore.
Sunteți deconectat peste tot, inclusiv pe acest dispozitiv. Calitatea dvs. de membru în alte organizații este suspendată acum și se încheie când contul este șters.
Anulați ștergerea
Conectați-vă din nou în 30 de zile și selectați Anulați ștergerea. Contul și calitățile dvs. de membru funcționează ca înainte. Până când anulați, nu vă puteți deschide organizațiile și nu puteți schimba nimic.
Dacă o organizație nu are niciun loc liber pentru dvs. când anulați, acea calitate de membru rămâne suspendată până când Proprietarul ei eliberează unul.
Dacă nu puteți confirma cu o cheie de acces
Ștergerea unui cont necesită o cheie de acces care contează pentru modificările făcute de Proprietari și Administratori. Dacă nu aveți una, scrieți la support@lightinventory.com de pe adresa cu care vă conectați.