Az angol nyelvű változat (2026. október 31.) mesterséges intelligenciával készült fordítása. Az eredeti elolvasása
Megerősítés érzékeny módosítások előtt
Miért kéri a LightInventory érzékeny módosítások előtt, hogy erősítse meg, hogy Ön az, és miért nem távolíthat el egy friss mód egy régebbit.
Utoljára frissítve: 2026. október 31.
Érzékeny módosítás előtt a LightInventory arra kéri, hogy egy jelkulccsal vagy a hitelesítő alkalmazásával erősítse meg, hogy Ön az, még aktív munkamenetben is. Egy megerősítés a következő 5 percre érvényes. Helyreállítási kód erre soha nem használható.
Mely módosításoknál kérjük
- Jelkulcs hozzáadása, átnevezése vagy eltávolítása, valamint hitelesítő alkalmazás hozzáadása vagy kikapcsolása.
- Új helyreállítási kódok létrehozása.
- Egy másik munkamenet vagy az összes többi munkamenet kijelentkeztetése.
További műveletek, például a szerepkörök és a számlázás módosítása, az adott funkciók megjelenésével kerülnek a listára.
Annak megerősítése, hogy Ön az
- Kezdje el a módosítást, például válassza az Eltávolítás lehetőséget.
- Az Erősítse meg, hogy Ön az párbeszédablakban válassza a Jelkulcs használata lehetőséget, és kövesse a böngésző utasításait, vagy válassza a Hitelesítő alkalmazás használata lehetőséget, és adja meg az aktuális kódot.
- A módosítás végrehajtódik. A következő 5 percben más érzékeny módosításoknál nem kérjük újra a megerősítést.
Új és régebbi bejelentkezési módok
Egy 24 óránál rövidebb ideje hozzáadott jelkulcs vagy hitelesítő alkalmazás nem erősítheti meg a következőket:
- egy nála régebbi bejelentkezési mód eltávolítása;
- egy régebbi hitelesítő alkalmazás kikapcsolása vagy cseréje;
- a jelszó módosítása.
Új módok hozzáadását és a nála újabb módok eltávolítását továbbra is megerősítheti. Ha ezt az üzenetet látja: Erősítse meg egy olyan bejelentkezési móddal, amely több mint 24 órája megvan. Egy újabb mód nem távolíthat el régebbit, és nem módosíthatja a jelszót., akkor egy olyan móddal erősítsen meg, amely több mint 24 órája megvan.
Ez megakadályozza, hogy valaki, aki rövid időre hozzáfér a munkamenetéhez, hozzáadja a saját jelkulcsát, és azzal eltávolítsa az Önét. Minden hozzáadott módról továbbra is e-mailt kap.
Helyreállítási kóddal történt bejelentkezés után
A helyreállítási kóddal történt bejelentkezést követő 24 órában az érzékeny módosítások és a többi munkamenet kijelentkeztetése szünetel, bármilyen móddal erősít is meg. Az erről küldött biztonsági e-mail ezt elmagyarázza. Lásd: Helyreállítási kódok.