Gå til indhold
LightInventory

Oversat med AI fra den engelske version dateret 2. november 2026. Læs originalen

Skift roller og fjern medlemmer

Ejere og Administratorer ændrer et medlems rolle eller fjerner vedkommende fra organisationen. Du kan kun handle på medlemmer med en rolle under din.

Senest opdateret 2. november 2026

Du kan kun ændre eller fjerne medlemmer, hvis rolle er under din. Derfor er det kun Ejeren, der tildeler, ændrer eller fjerner rollen Administrator, Administratorer håndterer Godkendere, Redaktører og Læsere, og ingen ændrer sin egen rolle.

Skift en rolle

  1. Åbn organisationens side Medlemmer.
  2. Vælg knappen til at ændre rollen ud for medlemmet.
  3. Vælg den nye rolle, vælg Gem rolle, og bekræft, at det er dig, med en adgangsnøgle.

Den nye rolle gælder fra medlemmets næste handling, og medlemmet får en e-mail. At tildele rollen Administrator eller at nedgradere en Administrator kræver en adgangsnøgle, du har haft i mindst 24 timer. Se Hvorfor bliver jeg bedt om en adgangsnøgle?.

Fjern et medlem

  1. Vælg knappen til at fjerne medlemmet på siden Medlemmer.
  2. Vælg Fjern, og bekræft, at det er dig.

Personen mister adgangen til organisationen ved sin næste handling, og vedkommendes ventende invitationer tilbagekaldes. Personens LightInventory-konto og andre organisationer påvirkes ikke. Vedkommendes poster i historikken bliver, fordi historikken tilhører organisationen.

Ejere og Administratorer kan også logge et medlem ud af alle vedkommendes sessioner, så hver enhed, vedkommende er logget ind på, skal logge ind igen.

Relateret

NæsteForlad en organisation →