# Confirmați că sunteți dvs. pentru modificări sensibile

> De ce LightInventory vă cere o nouă confirmare înaintea modificărilor sensibile și de ce o metodă adăugată în ultimele 24 de ore nu poate elimina una mai veche.

Source: https://www.lightinventory.com/ro/ajutor/cont-si-conectare/confirmarea-modificarilor-sensibile · Last updated: 2026-10-31

Înaintea unei modificări sensibile, LightInventory vă cere să confirmați că sunteți dvs. cu o cheie de acces sau cu aplicația de autentificare, chiar și într-o sesiune activă. O confirmare este valabilă pentru următoarele 5 minute. Un cod de recuperare nu funcționează niciodată pentru acest lucru.

> **Note:** LightInventory este în dezvoltare și nu este încă disponibil publicului larg. Această pagină descrie conectarea așa cum a fost proiectată. Capturile de ecran pas cu pas sunt adăugate pe măsură ce fiecare ecran este lansat.

## Ce modificări o cer

- Adăugarea, redenumirea sau eliminarea unei chei de acces și adăugarea sau dezactivarea unei aplicații de autentificare.
- Crearea unor coduri de recuperare noi.
- Deconectarea unei alte sesiuni sau a tuturor celorlalte sesiuni.

Se vor adăuga și alte acțiuni, cum ar fi schimbările de rol și de facturare, pe măsură ce aceste funcții sunt lansate.

## Confirmați că sunteți dvs.

1. Începeți modificarea, de exemplu selectați **Eliminați**.
2. În dialogul **Confirmați că sunteți dvs.**, selectați **Folosiți o cheie de acces** și urmați solicitarea browserului sau selectați **Folosiți aplicația de autentificare** și introduceți codul actual.
3. Modificarea se efectuează. În următoarele 5 minute, alte modificări sensibile nu vă mai cer confirmarea.

## Metode de conectare noi și metode mai vechi

O cheie de acces sau o aplicație de autentificare adăugată acum mai puțin de 24 de ore nu poate confirma:

- eliminarea unei metode de conectare mai vechi decât ea;
- dezactivarea sau înlocuirea unei aplicații de autentificare mai vechi;
- schimbarea parolei.

Poate confirma în continuare adăugarea de metode și eliminarea metodelor mai noi decât ea. Dacă vedeți mesajul **Confirmați cu o metodă de conectare pe care o aveți de peste 24 de ore. O metodă mai nouă nu poate elimina una mai veche și nici nu vă poate schimba parola.**, confirmați cu o metodă pe care o aveți de peste 24 de ore.

Astfel, cineva care ajunge pentru scurt timp în sesiunea dvs. nu își poate adăuga propria cheie de acces ca să o elimine pe a dvs. Primiți în continuare un e-mail pentru fiecare metodă adăugată.

## După o conectare cu un cod de recuperare

Timp de 24 de ore după ce vă conectați cu un cod de recuperare, modificările sensibile și deconectarea celorlalte sesiuni sunt suspendate, indiferent de metoda cu care confirmați. E-mailul de securitate pe care vi-l trimitem explică acest lucru. Consultați [Coduri de recuperare](/ro/ajutor/cont-si-conectare/coduri-de-recuperare).

## Conținut asociat

- [Chei de acces](/ro/ajutor/cont-si-conectare/chei-de-acces)
- [Aplicație de autentificare](/ro/ajutor/cont-si-conectare/aplicatie-de-autentificare)
- [Sesiuni](/ro/ajutor/cont-si-conectare/sesiuni)
